Vélemények

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége.
Felkerestük néhány ügyfelünket, akik így vélekedtek rólunk.

2011-ben építették a házam, a mai napig elégedett vagyok. Nincs és nem is volt semmi gond. A Szimetrik Építőipari Kft. munkatársai figyelmesek és segítőkészek, mindenkinek ajánlom!

Szajkó Éva

Sokáig keresgéltünk, sok számunkra túl drágaárajánlatot kaptunk, elvoltunk keseredve. Rátaláltunk a Szimetrik Építőipari Kft.-re,akik korrekt árszabással elvállalták házunk megépítését. Nagyon örültünk, hogyrájuk találtunk, nekik köszönhetjük az otthonunkat!

Pekker Márton & Kocsis Ivett

Flottul és gyorsan zajlott az egész tervezési ésépítkezési folyamat, bármi merült fel menet közben meglehetett beszélni, rugalmasak voltak. Nem tudok rosszat mondani, mindenkinek ilyen építkezést kívánok!

Pék László & Pék Lászlóné

Elégedettek vagyunk, a végeredmény nekünkmaximálisan megfelel!

Sághy Zsolt & Sághyné Marika

Elégedettek vagyunk, semmi gond nem merült fel sem akkor, sem azóta.

Juranovitz Attila & Juranovitz-Koncz Júlia

Megvoltunk elégedve, azóta már több embernekajánlottam a Szimetrik Építőipari Kft.-t és ezekből az ajánlásokból is lett ingatlan.

Streit Gábor & Dicsőfi Adrienn

Korrekt volt az egész folyamat, az előre megbeszélt ár maradt mindvégig, nem voltak váratlan plusz költségek.

Vaderna Margit & László-Kókai Dénes

A Szimetrik Építőipari Kft. munkatársairugalmasak voltak az egész folyamat alatt, gyorsan reagáltak az esetleges változásokra. Amit vállaltak azt teljesítették. A határidőt olyannyira tartották, hogymég előbb be is fejezték a munkálatokat!

Fütty Boglárka Enikő & Nagy Csaba

Abszolút elégedett vagyok. A kommunikáció tökéletesenműködött mindvégig, azonnal reagáltak a változásokra. Amit kitudnék emelni aSzimetrik Építőipari Kft.-vel kapcsolatban az a korrektség, mind emberi mindszakmai vonatkozásban.

Miletics Márton

Nekem csak is jó tapasztalataim vannak a Szimetrik ÉpítőipariKft.-vel kapcsolatban. Pontosak, korrektek mindenben, nincs okom panaszra!

Devecseri Anita

Mondhatjuk életünk legjobb döntése volt, hogy a SzimetrikÉpítőipari Kft.-t választottuk. Flottul ment az egész folyamat, idő előtt végeztek a házunkkal. Stabil cég, precíz munkatársakkal és alvállalkozókkal. Több embernekajánlottuk már és fogjuk is!

Pogács Renáta

Elégedett vagyok, határidőre elkészült a házam. Nagyon jócsapattal, precízen és pontosan készült mindvégig.

Horváth Árpád

Minden rendben zajlott, az ügyintézés is rugalmas volt. Jóhangulatú megbeszélésekre és kellemes, családi közegre emlékszem vissza.

Paróczi Gergely

Elégedett vagyok, amit vállaltak teljesítették. Akkor ésazóta sincs problémánk. Őszintén ajánlom másoknak is!

Bánfalvi Zoltán Péter

Elégedett vagyok, a Szimetrik Építőipari Kft. munkájával,mind a tervezés mind a kivitelezés tekintetében. Nagy pozitívumként tudommegemlíteni a garancia vállalását részükről. A tervezés folyamatában is rugalmasakvoltak, mindig igyekezték úgy formálni a dolgokat, hogy az ő szakmai és a mivéleményünk találkozzon és együtt valósulhasson meg.

Dósa-Dénes Krisztina

Csak pozitív tapasztalatom van a vállalattal kapcsolatban,mindenhez rugalmasak álltak hozzá, mindenféle változtatást meglehetett beszélni.Korrekt árkalkulációt kaptunk, amit mindvégig sikerült tartaniuk.

Dávid Szilvia

Mi maximálisan megvoltunk elégedve. Az elképzeléseink alapjánkészült a tervrajz, igyekeztek szakmai szemmel jó tanácsokat adni nekünk,mindenről lehetetett beszélni. Az egész folyamat alatt a mi igényeink voltak afókuszban. Nem tömeggyártásban hanem igazi odafigyeléssel készült a házunk.Előbb kész lett mint a határidő, aminek nagyon örültünk. Csak ajánlani tudjuk a Szimetriket!

Kecskés Eszter

Abszolút megvoltam elégedve mindennel. Fűtéskészen vettük át a házat, az utómunkások is nagyon dicsérték a kivitelezést és a kivitelezőt.

Sághy Tamás Zsolt

Időre elkészült a házunk, zökkenőmentesen, mindenhelyzetet meg lehetett oldani. Meg vagyunk elégedve!

Szilágyiné Vitéz Katalin

A Szimetrik Kft.-t az ismeretségi körünkben tapasztalt pozitív vélemények alapján kerestük fel családi házunk felépítésével kapcsolatban, a velük való közös együttműködés a véleményeket teljes mértékben alátámasztotta. A kéréseinket az építkezés során maximálisan figyelembe vették, ahol szükséges volt, ott megoldási ötletekkel segítették a munkát.  Az egyes munkaszakaszokat az előre jelzett határidőig befejezték, és precízen kivitelezték. A  munkálatokat jól képzett szakemberek felügyelték. Az eredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk. A családi vállalkozást ajánlani tudjuk mindenkinek. 

Bagarus Tamás és Zsuzsanna, Győrújbarát

Építőipari rémtörténeteket hallva félve indultunk neki az családi házunk építtetésének, de már a tervezési folyamat után sejtettük, hogy jól döntöttünk, hogy a Szimetrik csapatát választottuk. Pontosan az igényeink és lehetőségeink szerinti házat sikerült tervezniük. Tudtuk, hogy mennyire fontos a jó terv és ebben abszolút partner volt a Szimetrik saját tervezője. A generál kivitelezés gördülékenyen ment. Rengeteg adminisztrációt, szervezést levettek a vállunkról. Az egyes munkafolyamatok időre elkészültek. A házat és környezetét megbeszéltek szerint tisztán rendben kaptuk vissza. A később érkező szakemberek is meglepődnek a házunk precíz minőségén, vízszintes tényleg vízszintes, derékszög tényleg derékszög. Utólag is jó döntésnek tartjuk hogy a Szimetrik csapát választottuk, bátran ajánljuk másoknak is őket.

Hári Zoltán, Mosonmagyaróvár

Családi házunk megépítéséhez kerestünk tervezőt és kivitelezőt a régióban, és több rokon is ajánlotta a Szimetrik Kft.-t. Kérésünkre szívesen mutattak több épülőfélben lévő házat referenciaként, ami meggyőzött minket a választásban. A tervezési szakaszban sok hasznos tanácsot kaptunk a családias hangulatú egyeztetések alkalmával, és kreatív ötleteik segítségével készült el az igényeinknek megfelelő terv. A cég munkatársai a hivatali ügyintézésben is segítségünkre voltak (pl. CSOK-ügyintézés), tehermentesítve ezzel bennünket. Az építkezés időben elkezdődött és terv szerint haladt, minden fontos mérföldkő és döntési helyzet előtt időben tájékoztattak, hogy a szükséges döntéseket meg tudjuk hozni. Az átadás a vállalt határidő vége előtt másfél héttel megtörtént! A minőségre jó példa, hogy a konyhabútor beépítése során elismerően megjegyezték, milyen szép sima és sík felületűek a falak, és hogy a derékszögek valóban 90 fokosak.  Aki a mai gazdasági környezetben építkezni szeretne, tapasztalt, bevált alvállalkozói rendszerrel dolgozó, a helyi települést jól ismerő, tökéletes szakmai ismeretekkel, szervezési készséggel és minden erőforrással rendelkező, minőséget mindig szem előtt tartó építő céget szeretne választani. Mindezen feltételeknek a Szimetrik maximálisan megfelel, nem mellesleg versenyképes áron, így bárkinek, aki építkezne, nyugodt szívvel ajánljuk őket!

Miletics László és Kerekes Mónika

2015 év végén, hosszas ingatlan keresgélés után, inkább a „saját tervezésű” házépítés mellett döntöttem, így kiküszöbölve a megannyi kompromisszumot, amit egy kész ház vásárlása esetén kellene megkötni. 2016 februárjában vásároltam meg a kiszemelt telket. A megálmodott ház építésével, mindenképp generál kivitelezőt szerettem volna megbízni, aki az építkezést az elejétől a végéig egy kézben tartja, így a munkafolyamatok szervezése, anyagbeszerzés, szakemberek keresgélése (időpontok hitegetése) lekerül a vállamról. Információszerzés, jó és rossz tapasztalatok összegyűjtése és egy ismerős ajánlása után esett a választás Szimetrik KFT-re.  Már az első találkozáskor megnyugtató volt az a légkör, nyitottság, amivel fogadtak, mely mindvégig megmaradt. Itt ajánlották fel, hogy ha szeretném, a ház tervezését is vállalják, amit örömmel fogadtam. Pár egyeztetés után el is készült a végleges terv, melyen minden ott és akkora volt, ahogy elképzeltem. A tervezet szerint elkezdődött az építkezés, mely szakaszinak időpontjait végig sikerült tartani. A kivitelezés alatt folyamatosan egyeztettük a szakaszokat, a nagyobb lépéseket mindig átbeszéltük. Az építkezés zökkenőmentesen és problémamentesen zajlott. Így a ház az ígért idő előtt átadásra került. Jó volt érezni, hogy fontos vagyok, és fontos hogy elégedett legyek a végeredménnyel. Így utólag visszanézve, nagyon jó döntés volt saját tervezésű házat építetnem, és ennek kivitelezésével a Szimetrik Kft-t választanom. Hálás vagyok a barátomnak, hogy őket ajánlotta, és szívből ajánlom őket én is.

Neuberger Attila

2018 áprilisban vettük át a házunkat a Szimetrik Kft.-tól. Minden szempontból elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy őket választottuk. Jó ár-érték arányban minőségi munkát végeztek, amit határidő előtt be is fejeztek. Előre ütemezve volt a kivitelezés finanszírozás is, így már az építkezés elején tudtunk a költségekkel kalkulálni. Saját szervezésben ezt sokkal nehezebb lett volna megoldani. Köszönjük szépen!

Tamaga Fanni

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.