Társadalmi felelősségvállalás

Tervekből, valóság – a Szimetrikkel!

Győri Perinatális Intenzív Centrum támogatása
Győri Perinatális Intenzív Centrum támogatása

Mobil ellenőrző monitor vásárlásával támogattuk az intenzív koraszülött osztályt, pontosabban a Győri Perinatális Intenzív Centrumot. A támogatásból vásárolt monitoros műszer egy régi helyére kerül, így a csecsemők szállítása (pl. a kórteremből a műtőbe) még ellenőrzöttebb, ezáltal biztonságosabb keretek között történhet. Az alábbi képek a hivatalos átadáson készültek, ahol Dr. Németh Attila köszönte meg a támogatást a Szimetrik Kft. egyik tulajdonosának, Kokas Gergelynek. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi vállalkozások, ha tehetik, támogatásukkal is járuljanak hozzá közösséget szolgáló ügyekhez. Mi továbbra is így teszünk!

Győrszentiváni Sportegyesület támogatása
Győrszentiváni Sportegyesület támogatása

A Szimetrik Kft. 500.000 Ft-tal támogatta a Győrszentiváni Sportegyesületet, mely összeget a labdarúgó szakosztály működtetésére, utánpótlás nevelésre és versenyeztetésre használnak majd fel.Az anyagi hozzájárulást Glázer Péter, a Győrszentiváni SE elnöke örömmel vette át Kokas Pétertől, a Szimetrik Kft. egyik tulajdonosától.„Gyerekkorunk óta Győrszentivánon élünk, itt alapítottunk családot, itt működik a vállalkozásunk és jó néhány családi házat építettünk már a településen. Fontosnak tartjuk a Győrszentiváni SE támogatását, amely lehetőséget biztosít minden helyinek a sportoláshoz és a közös, tartalmas időtöltéshez. Ezúton is további szép sportsikereket kívánunk a csapatnak!”

Megrendelői vélemények

Elégedettek vagyunk, jó kommunikáció, együttműködés, pontosság, és határidő betartása jellemezte az építkezést.

Tóth-Sárközi Laura

A Szimetrik Kft-re véletlenül bukkantunk rá az interneten a férjemmel, amikor kerestük kire bízhatnánk első közös otthonunk felépítését. A személyes megbeszéléseknél a családias légkör, a papírmunkáknál a hozzáértés, az építkezés alatt az építőipari szakértelem csak is pozitív benyomással volt ránk.

Pethőné Bogár Ágnes & Pethő László

Abszolút laikusként álltunk az építkezéshez. De később bebizonyosodott, hogy jó döntés volt Önöket választani. Mindenről tájékoztattak mindent elmagyaráztak. Az e-naplóban folyamatosan nyomon követhettük, hogy melyik munka fázis következik mikor és ki a felelőse. Minden munka elkészült időre. Azóta volt két garanciális javítás anyaghibából adódóan, amit szó nélkül rövid határidőn belül kijavítottak.  Teljes mértékben meg voltunk elégedve Önökkel. Ha valaki ilyen témakörben érdeklődik önöket ajánljuk.

Vödrös Lilla Anna & Móré Zoltán

A feleségem a neten olvasta, hogy győri kivitelező, mert mi Bábolnára építkeztünk. Én akkor hallottam Önökről először, de maximálisan meg voltunk elégedve. Olyannyira, hogy még 2 ismerősnek mondtam utána, és ők is Önökkel építettek. Szerintem egy nagyon jó cég, tőkeerős, gyors, pontos, a munka minden folyamata tökéletes kivitelezésben készült, kedvesek, és tényleg éreztetik, hogy a vevő az abszolút első. Minden munkafolyamat profi munka. Ha most csináltatnánk, megint oda mennénk.

Szokolai Judit & Szakács Dénes

A cégre először az interneten találtunk rá és nagyon meggyőzőek voltak az ott található referenciák, illetve a honlapon megtalálható információk részletes leírása is pozitív benyomást keltett. Utólag kiderült az ismeretségi körben is többen a Szimetrik Kft-vel építkeztek. Számunkra nagyon pozitív volt, hogy az építkezés során a különböző fázisok előtt mindig részletesen átbeszéltük az elképzeléseinket és a Szimetrik Kft. Szakemberei legjobb tudásukkal segítették döntéseinket. A kivitelezés során minden a megbeszéltek szerint, többnyire még a határidő előtt elkészült, így maximálisan elégedettek vagyunk a Szimetrik Kft-vel. Ezúton is szeretnénk megköszönni Önöknek a csodálatos otthonunkat. Ma sem döntenénk másképp.

Talpai Mária & Remport Árpád